SALES SUPPORT

WE ARE GROWING!

AND WE NEED MORE SMART PEOPLE

Eltorque develops, manufactures, and markets electric actuators and control systems for the international shipbuilding and onshore industries.
The company’s headquarter is located in Trondheim, Norway. Additionally, we are present with sales representatives and production facilities abroad, including our manufacturer in China. Our ambition is to be wherever the customers are, and our employees dedicate themselves to making Eltorque the preferred electric valve control solutions partner.

 

Our goal is to provide the cleanest and most intelligent valve control solution on the market, with components that last the vessel’s lifetime. And together, we have developed several innovative products that have gained a good foothold in the maritime market. As a result, over 120,000 of our electric actuators have been installed on board over 1,000 ships worldwide.

STILLINGSTITTEL

  • Employer:                 Eltorque AS
  • Job Title:                   Sales Support
  • Deadline:                  Snarest
  • Duration:                   Full-time permanent 
  • Place:                       Ulsteinvik

When Your Customer is the Boss, and you know it…

Eltorque vokser og som en del av dette ansetter vi flere på sales support på vårt salgskontor i Ulsteinvik. Her blir man en del av et salgs- og servicemiljø med utgående salg, prosjektsalg og serviceteknikere.

Hovedoppgaven i denne stillingen er å håndtere inngående henvendelser fra våre kunder over hele verden. Det er derfor viktig at man behersker engelsk godt, både skriftlig og muntlig. Mange av henvendelsene går på bestillinger og forespørsler på produktlinjen vår. Du vil få opplæring i våre produktlinjer, men har du erfaring med maritim bransje fra før vil det være et fortrinn. Du vil ha et team av erfarne kollegaer rundt deg som kan støtte deg når du trenger det, og vi legger stor vekt på samarbeid internt i gruppen. Vi har som mål å levere over kundens forventning og vi strekker oss for å kommunisere tydelig og i god tid til våre kunder.

Kjernetiden er mellom 09.00 og 15.00, men de fleste på kontoret er A-mennesker som er på plass klokken 07.00.

Vi spiser lunsjen vår sammen i kantinen, hvor vi har flott utsikt over fjorden og våre verftsnaboer. Vi har også helseforsikring, reiseforsikring for hele familien og gode pensjonsordninger. For oss er det viktig at de ansatte føler seg ivaretatt!

Det er mulighet for utvikling i stillingen for den som ønsker dette, enten det er teknisk faglig eller salgsfaglig.

Det vil ikke være veldig mye reising i denne stillingen, men vi heier på deg om du vil ut og besøke kunder for å se hvordan våre produkt fungerer når de er i drift. Og kanskje er du av den sorten som vil være med på messer av og til? Det finner vi ut av sammen, og det er absolutt ikke en “dealbreaker” om det ikke passer deg.

 

Søknad og CV sendes til vår HR Manager, Tone Severin  tone.severin@eltorque.com

For spørsmål, ta en en prat med Tone på telefon, 450 80 772