Produksjonsmedarbeider

WE ARE GROWING!

AND WE NEED MORE SMART PEOPLE

Eltorque utvikler, produserer og selger fjernstyrte ventilstyringssystemer til skip, offshore installasjoner og prosessanlegg på land.

Selskapets hovedkontor ligger på Lade i Trondheim, og vi har i tillegg avdelinger i Ulsteinvik og på Vanvikan. Vi er også representert med datterselskaper i Kina, Singapore og USA. Sammen har vi utviklet en rekke nyskapende produkter som har fått godt fotfeste i det maritime markedet, og mer enn 105.000 av våre elektriske ventilaktuatorer er installert om bord på mer enn 800 skip over hele verden.

Med vår unike elektriske aktuator som utgangspunkt produserer og leverer vi kontrollsystemer for ventilstyring, tankmåling og annen skipsautomasjon i henhold til kundens spesifikasjoner. Eltorque er godt etablert som leverandør til det nordiske markedet, og er nå inne i en fase med internasjonal vekst.

Innovasjon og produktutvikling er viktige kjerneverdier for Eltorque, og vi legger store ressurser i å utvikle produkter og løsninger for fremtiden. Vi skal alltid ligge i tet, både når det gjelder teknisk kvalitet og produktportefølje. I tillegg bestreber vi oss på å yte stadig bedre støtte og service til våre kunder i inn- og utland. Eltorques løsninger er svært energieffektive og kan erstatte ethvert konvensjonelt system, så for oss er svaret opplagt – fremtiden er elektrisk!

STILLINGSBESKRIVELSE

  • Arbeidsgiver:            Eltorque AS
  • Stillingstittel:             Produksjonsmedarbeider
  • Frist:                         21.07.2021
  • Varighet:                   Fast 

Etterspørselen etter våre produkter øker, og vår produksjonsavdeling i Vanvikan søker derfor etter en driftig produksjonsmedarbeider. Vi ser etter deg som:

  • Har lyst til å bidra i produksjonen av Eltorque sine bærekraftige løsninger
  • Liker å jobbe og yte det lite ekstra
  • Bor i Indre Fosen kommune
  • Er selvstendig og tar initiativ

Produksjonsmedarbeideren skal bidra med alt fra mottak av komponenter, sammenstilling og helt frem til ferdig produkt og utsendelse. God og grundig opplæring vil bli gitt av trivelige kolleger i Vanvikan.

For samtlige stillinger gjelder:

  • Beherske norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Vi kan tilby utfordrende og interessante arbeidsoppgaver til konkurransedyktige betingelser.

Interessert i stillingen? Ta kontakt med produksjonsleder Knut Rønning (98 44 02 10) eller send en enkel søknad på hvorfor du er den rette produksjonsmedarbeideren til Eltorque til smb@eltorque.com innen 21.7.2021.