produksjonsarbeider

WE ARE GROWING!

AND WE NEED MORE SMART PEOPLE

Eltorque utvikler, produserer og selger fjernstyrte ventilstyringssystemer til skip, offshore installasjoner og prosessanlegg på land.

Selskapets hovedkontor ligger på Lade i Trondheim, og vi har i tillegg avdelinger i Ulsteinvik og på Vanvikan. Vi er også representert med datterselskaper i Kina, Singapore og USA. Sammen har vi utviklet en rekke nyskapende produkter som har fått godt fotfeste i det maritime markedet, og mer enn 120.000 av våre elektriske ventilaktuatorer er installert om bord på mer enn 1000 skip over hele verden.

Med vår unike elektriske aktuator som utgangspunkt produserer og leverer vi kontrollsystemer for ventilstyring, tankmåling og annen skipsautomasjon i henhold til kundens spesifikasjoner. Eltorque er godt etablert som leverandør til det nordiske markedet, og er nå inne i en fase med internasjonal vekst.

Innovasjon og produktutvikling er viktige kjerneverdier for Eltorque, og vi legger store ressurser i å utvikle produkter og løsninger for fremtiden. Vi skal alltid ligge i tet, både når det gjelder teknisk kvalitet og produktportefølje. I tillegg bestreber vi oss på å yte stadig bedre støtte og service til våre kunder i inn- og utland. Eltorques løsninger er svært energieffektive og kan erstatte ethvert konvensjonelt system, så for oss er svaret opplagt – fremtiden er elektrisk!

STILLINGSBESKRIVELSE

  • Arbeidsgiver:           Eltorque AS
  • Stillingstittel:            Produksjonsarbeider
  • Frist:                        Snarest
  • Varighet:                  Fast 
  • Sted:                        Vanvikan 

 

Søker du en stabil jobb i et selskap i vekst?

Vanvikan er Eltorques krybbe, så selv om hovedkontoret nå er i Trondheim, er det Vanvikan som er “hjemme”. Her har vi fabrikken som sammenstiller elektronikk og mekanikk og sender det videre til våre kunder i alle verdenshjørner.

Vi vokser og ser at vi trenger enda en dyktig medarbeider i fabrikken. Jobben består i montering og pakking av våre aktuatorer og de komponenter som våre kunder trenger.

Vi ser for oss at du er en fysisk sterk person som kan bidra med i litt tyngre oppgavene. Noen av delene og aktuatorene veier en del. Videre tror vi at du er en stå-på-person, du har lyst til å ta i et tak og du har lyst til at teamet skal jobbe best mulig sammen. Du er ikke redd for å komme med forslag til forbedringer, men du tar det også med fatning hvis du får beskjed om at “det var et godt innspill, men på grunn av…. så er ikke det så praktisk”.

Vi har mye å gjøre i fabrikken i løpet av en dag, selv om noen dager er roligere så er det fint hvis du kan sette inn det ekstra giret de dagene det trengs.

Og selvsagt synes du at det er interessant med elektroniske produkt og synes det er artig å vite hvordan de fungerer og hva våre kunder bruker dem til

Vi har veldig ordnede arbeidsforhold. Arbeidstiden er 07.00 til 15.00 og vi spiser som regel medbrakt lunsj sammen, selv om det går an å gå opp i kantina og kjøpe seg mat. Vi følger tariff på lønn, men har lagt inn ekstra god OTP, helseforsikring og reiseforsikring for hele familien.

 

 

Søknad og CV kan sendes vår HR Manager, Tone Severin  tone.severin@eltorque.com

For spørsmål, kan Tone nås på telefon: 450 80 772